ΑτζένταΕπικοινωνίαΣύνδεσμοιΑναζήτηση
Τοποθεσία της Σχολής

Η Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. στεγάζεται στο δικό της συγκρότημα κτιρίων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, καταλαμβάνοντας χώρο 12500 m2.

Η Πρόσβαση στη Σχολή μέσω αστικής συγκοινωνίας γίνεται:

  • Με τη γραμμή 608 ΓΑΛΑΤΣΙ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΝΕΚΡ.ΖΩΓΡΑΦΟΥ με στάση στην οδό Ακαδημίας. Η 8η Στάση Ζωγράφου της γραμμής είναι πολύ κοντά στην Είσοδο Ζωγράφου του συγκροτήματος.

  • Η γραμμή 230 ΑΚΡΟΠΟΛΗ - ZΩΓΡΑΦΟΥ. Όπως και παραπάνω, οι φοιτητές θα πρέπει να κατέβουν στην 8η στάση και να περπατήσουν προκειμένου να φτάσουν στην πύλη της Πολυτεχνειούπολης που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9, κοντά στο κτίριο Λαμπαδαρίου (Tοπογράφων).

  • Με την κυκλική γραμμή 242 ΣΤ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ (Μετρό) - ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ, που συνδέει την στάση Κατεχάκη του Αττικού Μετρό με την Πολυτεχνειούπολη.

  • Με τη γραμμή 140 ΠΟΛΥΓΩΝΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ , η οποία έχει αφετηρία στη Σχολή Ευελπίδων και περνά από τη διασταύρωση των λεωφόρων Μεσογείων και Κατεχάκη. Γίνεται στάση στη διασταύρωση των οδών Κοκκινοπούλου και λεωφόρου Κατεχάκη, δίπλα στην Είσοδο Κατεχάκη της Πολυτεχνειούπολης (απόσταση 15').

  • Η νέα γραμμή 245 ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ - ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , έχει αφετήρια στο κτίριο Ναυπηγών, (αφετηρία 245) και μπορείτε να δείτε το δρομολόγιο που εκτελεί στις σελίδες του ΟΑΣΑ.

Tα δρομολόγια των λεωφορείων δεν εξαρτώνται από το E.M.Π. αλλά από τον OAΣA (Oργανισμός Aστικών Συγκοινωνιών Aθηνών, πληροφορίες στο τηλέφωνο 185).

Ακόμη υπάρχει η γραμμή πούλμαν του ΕΜΠ που συνδέει τα δύο συγκροτήματα Πατησίων και Ζωγράφου. Οι ώρες αναχώρησης είναι 7:15, 9:15, 11:15 από την οδό Στουρνάρη και 8:05, 10:15, 14:30 από την Πολυτεχνειούπολη.

Tα αυτοκίνητα (I.X. ή ταξί) μπορούν να μπουν από την πύλη που βρίσκεται στην οδό Kοκκινοπούλου και τη νέα πύλη στη λεωφόρο Kατεχάκη. Aπό την πύλη που βρίσκεται στην οδό Hρώων Πολυτεχνείου 9 επιτρέπεται η είσοδος των αυτοκινήτων τις πρωινές ώρες από 07:00 έως και 09:00 και η έξοδος από 14:00 έως και 16:00.

Αρχική Σελίδα > Η Σχολή > Τοποθεσία 
© 2010 Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. - Δημιουργία: Υπολογιστικό Κέντρο Σχολής