ΑτζένταΕπικοινωνίαΣύνδεσμοιΑναζήτηση
Ανακοινώσεις

05 Σεπ 2011 : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΧΟΛΗΣ

Στις 1-9-2011 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη - πριν από τη λήξη του προηγούμενου Ακαδημαϊκού Έτους - πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής.

Στην συνάντηση αυτή αρχικά έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο για τη σημερινή κατάσταση μετά την ψήφιση, στο σύνολό του, από τη Βουλή του νέου Νόμου (επισυνάπτεται), του οποίου επίκειται η δημοσίευση σε ΦΕΚ, άρα και η έναρξη ισχύος, για την οποίαν και θα ειδοποιηθείτε αμέσως.

Στη συνέχεια, και μετά από σύντομη αποτίμηση των πεπραγμένων στη Σχολή κατά το προηγούμενο Ακαδημαϊκό Έτος,  παρουσιάστηκαν τα κυριότερα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και για τα οποία θα χρειαστεί σύντομα αντιμετώπιση από τη Διοίκηση της Σχολής.

Προτεραιότητα δόθηκε στην εκλογή των εκπροσώπων των Τομέων στη Γενική Συνέλευση της Σχολής, που θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αμέσως μόλις οι συνθήκες (απεργίες, καταλήψεις) το επιτρέψουν, ως το ελάχιστο αναγκαίο βήμα για την ομαλή διοικητική μας λειτουργία. Για το σκοπό αυτό, ο Πρόεδρος, σε συνεργασία με τη Γραμματεία της Σχολής, θα αποστείλουν στους Τομείς τα ακριβή στοιχεία για την εκλογή των εκπροσώπων του κάθε Τομέα, τόσο συνολικά, όσο και κατά βαθμίδα.

Και με την ευκαιρία αυτή, θερμές ευχές προς όλη την Κοινότητα της Σχολής μας για μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αρχική Σελίδα > Ανακοινώσεις 
© 2010 Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. - Δημιουργία: Υπολογιστικό Κέντρο Σχολής