ΑτζένταΕπικοινωνίαΣύνδεσμοιΑναζήτηση
Ανακοινώσεις

30 Σεπ 2011 : Ανακοίνωση για Εξετάσεις και Έναρξη Μαθημάτων

Σε εφαρμογή της σχετικών αποφάσεων της Συγκλήτου του ΕΜΠ και της Σχολής Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ, ισχύει ο ακόλουθος προγραμματισμός ενεργειών:

  • ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Από Δευτέρα 3/10 ως και Παρασκευή 7/10/2011 η Σχολή ΧΜ διενεργεί εξετάσεις για τους επί πτυχίω (10ου εξαμήνου και άνω) Φοιτητές της, που έχουν ήδη παραδώσει τη Διπλωματική τους Εργασία ή πρόκειται να εξεταστούν σε αυτήν την περίοδο Οκτωβρίου 2011. Οι ενδιαφερόμενοι, μετά από σχετική πρόσκληση, δήλωσαν στη Γραμματεία ως και την Πέμπτη 29/9 τα μαθήματα στα οποία πρόκειται να εξεταστούν για την λήψη του πτυχίου τους στο πλαίσιο της εξεταστικής αυτής. Με βάση τις δηλώσεις αυτές, η Γραμματεία κατάρτισε το πρόγραμμα της εξεταστικής, το οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγη ώρα από τη Σχολή.

  • ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Σύμφωνα με την Σύγκλητο, οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθημάτων όλων των εξαμήνων θα είναι δυνατόν να προγραμματιστούν από τα όργανα των Σχολών στη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου σύμφωνα με συγκεκριμένη διαδικασία. Η Σχολή ΧΜ εντός της επόμενης εβδομάδας θα προχωρήσει συντεταγμένα στο σχετικό προγραμματισμό της, τον οποίον και θα θέσει αμέσως για έγκριση στη Σύγκλητο με στόχο την εφαρμογή του το συντομότερο δυνατόν στην περίοδο μετά τις 10/10.

  • ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Σύμφωνα με το ισχύον μέχρις αυτή τη στιγμή Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο (ΑΗ), η έναρξη της διδασκαλίας των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου είναι η 10/10/2011. Οποιαδήποτε τροποποίησή του ΑΗ, π.χ. για τις ανάγκες των Επαναληπτικών Εξετάσεων, είναι δυνατή μόνο με νέα απόφαση Συγκλήτου. Η Σχολή έχει ήδη ετοιμάσει το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων του επόμενου εξαμήνου, το οποίο και θα ανακοινωθεί αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο συνολικός προγραμματισμός Σχολής και Ιδρύματος ως ανωτέρω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

ΕΜΜ. ΚΟΥΚΙΟΣ

Αρχική Σελίδα > Ανακοινώσεις 
© 2010 Σχολή Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. - Δημιουργία: Υπολογιστικό Κέντρο Σχολής