Ανακοινώσεις
Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 - Ανακοινώσεις Γραμματείας

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση.

  Ανακοίνωση
Όνομα: Diadikasia_ypovolis_e-dikaiologitikon_neon_Diplomatouxon.pdf, Ανέβηκε: 4/4/2020 23:00, Μέγεθος: 376kb

Δείτε στην παρακάτω ανακοίνωση την απαιτούμενη διαδικασία για την ηλεκτρονική πληρωμή παραβόλου για την έκδοση πιστοποιητικών.

  Διαδικασία έκδοσης παραβόλου
Όνομα: Diadikasia_katavolis_e-paravolou.pdf, Ανέβηκε: 4/4/2020 13:47, Μέγεθος: 200kb
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 - Ανακοινώσεις Γραμματείας

Δείτε τη συνημμένη ανακοίνωση.

  Ανακοίνωση βραβείων 'Δ. ΧΩΡΑΦΑ' έτους 2020
Όνομα: ATT00166.pdf, Ανέβηκε: 13/1/2020 18:44, Μέγεθος: 318kb
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 - Ανακοινώσεις Γραμματείας
  Ανακοίνωση εξεταζόμενης ύλης κατατακτηρίων εξετάσεων ακαδ. έτους 2020-21
Όνομα: anak_yli_katatakt_2020_21.pdf, Ανέβηκε: 3/4/2020 12:41, Μέγεθος: 487kb
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - Γενικές Ανακοινώσεις

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συστρατεύεται στην υποστήριξη του μαχόμενου Εθνικού Συστήματος Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID -19.  

Διαθέτει το ποσό των 50.000 ευρώ από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας για την ενίσχυση δύο νοσοκομείων, του Γ. Ν. Α. «Ο Ευαγγελισμός» και του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» μέσω δωρεάς για την προμήθεια νοσοκομειακού υλικού.

Διαθέτει τον αξιόλογο εξοπλισμό εργαστηριακών μονάδων του, αποτελούμενο από συστήματα 3D εκτύπωσης βιομηχανικής και ημι-βιομηχανικής κλίμακας καθώς και 3D σάρωσης, για την παραγωγή και αντίστροφο σχεδιασμό εξαρτημάτων και αναλωσίμων για την έκτακτη κάλυψη ελλείποντος υγειονομικού υλικού (προστατευτικές ασπίδες, μάσκες πολλών χρήσεων, ανταλλακτικά αναπνευστήρων κλπ.). Επιπλέον, μπορεί να αξιοποιηθεί μηχανολογικός εξοπλισμός για ανταλλακτικά και κατασκευές.  Η αξιοποίηση του εξοπλισμού συνοδεύεται από ιδίους πόρους σε προσωπικό και πρώτες ύλες. Συγκροτήθηκε Επιτροπή* του ΕΜΠ, 3DP-NTUA hub, η οποία θα λειτουργεί και ως σύνδεσμος με το Υπουργείο Υγείας, για την ένταξη στον κεντρικό σχεδιασμό της σχετικής δραστηριότητας στο Ίδρυμα.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ο αγώνας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων της χώρας είναι ηρωϊκός. Υποχρέωση όλων μας είναι να συμμετέχουμε στην καθολική προσπάθεια τηρώντας αυστηρά τα προληπτικά μέτρα για την προστασία της υγείας, της δικής μας και των συμπολιτών μας. ‘Ετσι ενισχύουμε την αντοχή του ΕΣΥ στη μεγάλη πίεση που υφίσταται.

Η Πρυτανεία του ΕΜΠ

 

  Ο Πρύτανης                                        Οι Αντιπρυτάνεις

Α. Μπουντουβής                 Ε. Σαπουντζάκης, Ι. Χατζηγεωργίου, Δ. Γκιντίδης

 

*Συντονιστές Επιτροπής: Καθ. Κ. Χαριτίδης, Εργαστήριο Προηγμένων Υλικών, Νανο-υλικών και Νανοτεχνολογίας, Σχολή Χημικών Μηχανικών ΕΜΠ. Aναπλ. Καθ. Β. Σπιτάς, Εργαστήριο Ταχείας Κατασκευής Πρωτοτύπων και Εργαλείων, Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ.

  Δελτίο Τύπου
Όνομα: DELTIO_TYPOY_PRYTANEIA.pdf, Ανέβηκε: 29/3/2020 21:08, Μέγεθος: 238kb
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 - Ανακοινώσεις Γραμματείας
  Πρόσκληση Γ.Σ. της 30/03/2020
Όνομα: prosklisi_GS_2020_03_30.pdf, Ανέβηκε: 27/3/2020 13:17, Μέγεθος: 287kb

Ενημερώνονται οι φοιτητές του 8ου ή μεγαλύτερου εξαμήνου που προτίθενται να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση εντός του 2020 ότι η εγγραφή στο Πληροφοριακό Σύστημα Υποστήριξης Πρακτικής Άσκησης «ΠΡΑΞΙΣ» του ΕΜΠ και η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής των προβλεπόμενων εγγράφων παρατείνεται μέχρι την 26η Απριλίου 2020.

Από τα εν λόγω έγγραφα, βρίσκονται ήδη στην κατοχή των φοιτητών ή/και εκδίδονται ηλεκτρονικά τα ακόλουθα:

  • αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο,
  • φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του τραπεζικού λογαριασμού (ή εκτύπωση από τον ιστότοπο της αντίστοιχης τράπεζας), όπου αναγράφεται το ονοματεπώνυμο των δικαιούχων και ο αριθμός IBAN,
  • έγγραφο από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ) ή εκτύπωση των «Στοιχείων Μητρώου Φυσικού Προσώπου» από τον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (www.aade.gr), όπου αναγράφεται ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ του φοιτητή.

Τα παραπάνω έγγραφα μπορούν να αποσταλούν άμεσα στον κ. Βασιλακόπουλο (dimvass@central.ntua.gr), σε μορφή pdf.

Η Βεβαίωση Απογραφής ΕΦΚΑ και η Βεβαίωση ΙΒΑΝ, πλήρως συμπληρωμένη και θεωρημένη από την αντίστοιχη τράπεζα, μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση (εντός της προθεσμίας).

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη λήξη της αναστολής των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών λειτουργιών του ΕΜΠ, κάθε φοιτητής πρέπει να καταθέσει στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης ΕΜΠ (πρώην ΚΕΠ, δίπλα στο ξύλινο θέατρο) μόνο το πρωτότυπο έγγραφο της βεβαίωσης IBAN και να παραλάβει τον αντίστοιχο αριθμό πρωτοκόλλου.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 - Γενικές Ανακοινώσεις

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο.

  Μήνυμα Κοσμήτορα
Όνομα: mhnyma_kosmhtora.pdf, Ανέβηκε: 21/3/2020 15:36, Μέγεθος: 386kb

Δείτε τις σχετικές οδηγίες στον ακόλουθο σύνδεσμο.

‹ Νεότερες1234...256Παλαιότερες ›